Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Demo-Productions

Trotse partner van het Dreiländereck

demoproductions.nl
Demo-Productions
Demo Productions is een jong bedrijf.

Wat in 1999 als klein team begon, groeide in de loop der jaren uit tot een solide organisatie bestaande uit 25 mensen met elk hun passie en enthousiasme voor hun bedrijf.
Niet alleen timmeren we als specialist op het gebied van verhuur, licht, geluid en beeld elke dag opnieuw aan de weg, u als klant bent de spil waar het om draait.
Of met andere woorden, alleen wanneer u tevreden bent, zijn wij het ook.
Omdat we graag vooruit kijken en lijnen kort houden is Demo Productions de stuwende kracht achter uw evenement.
Tegelijkertijd is Demo Productions uw meedenker en – doener.
Wij staan klaar wanneer het nodig is.
Zonder poespas, franje of kapsones maar met de juiste mentaliteit om van úw dag, úw feest of evenement een geslaagde happening te maken. Kwaliteit is één van onze kernwoorden.
Daarom werken wij uitsluitend met A-merken.
Luidsprekersystemen van Adamson en JBL, mengtafels van Midas en Soundcraft en bewegend licht van Robe, zijn enkele voorbeelden.
Op aanvraag kan Demo Productions de complete technische productie voor u voorbereiden, uitwerken en uitvoeren.
Het voordeel voor u als klant is wel dat u één aanspreekpunt hebt (korte directe lijnen) en daardoor veel kosten kunt besparen.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.