Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Scheers groep - accountants en adviseurs

Trotse partner van het Dreiländereck

www.scheersgroep.nl
Scheers groep - accountants en adviseurs
Scheers Groep, een betrokken familiebedrijf

Sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1978 is Scheers Groep in snel tempo gegroeid. Inmiddels hebben wij 60 medewerkers, verspreid over onze vier vestigingen in Roermond, Hoensbroek, Voerendaal en Maastricht. Samen bieden zij u een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten.

Hoewel we de afgelopen jaren als accountants in Limburg zijn gegroeid, voelen we ons voor niemand ‚te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid, daar draait het voor ons om in ons contact met cliënten. Bij Scheers Groep krijgt u de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar wel met de pro-actieve houding van een mede-ondernemer. Èn de dynamiek van een jonge en vernieuwende onderneming, maar met de vaste waarden van een stabiel familiebedrijf.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.