Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

A-gn-Boomsjoeël

Trotse partner van het Dreiländereck

www.facebook.com/A-gn-Boomsjoeel-Noorbeek-Bovenstraat-38-649877645170132
A-gn-Boomsjoeël
Een mooie gelegenheid om te komen genieten van een heerlijk ijsje,koffie of een frisdrank op een unieke plek met een formidabel uitzicht.

Vind je het leuk om in de omgeving van Noorbeek te wandelen dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wandelroute ; de routebeschrijving is gratis bij ons verkrijgbaar.

In samenwerking met Wandelgids zuid limburg start vanaf onze locatie een mooie wandeling van 7 km. Tijdsduur ongeveer 1,5 uur. Goed te doen voor het hele gezin. Een super mooie tocht: grensoverschrijdend met mooie vergezichten.

Je kunt bij ons gratis parkeren bij gebruik van een consumptie.Je bent van harte Welkom!
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.