Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

De Oogstschuur - Wim Notermans

Trotse partner van het Dreiländereck

www.fruitbedrijfnotermans.nl
De Oogstschuur - Wim Notermans
Welkom bij Fruitbedrijf Notermans! Van bloesem tot oogst. Al meer dan 50 jaar wordt er bij Fruitbedrijf Notermans fruit geteeld: peren, appels, aardbeien en een vari√ęteit aan kleinfruit zoals bramen, frambozen en diverse soorten bessen. In de boomgaarden bevinden zich ook een aantal bijenkorven, die gebruikt worden voor zowel de bestuiving van het fruit alsmede voor het produceren van honing. Van het eigen fruit worden stroop, jam en diverse soorten sappen gemaakt.

Winkel de Oogstschuur

Naast eigen fruit bestaat het assortiment in winkel 'de Oogstschuur' uit een delicate seizoenssortering aan Limburgse streekproducten zoals kaas, yoghurt en pudding uit het naastgelegen dorp Reijmerstok. Ook kunnen bezoekers bij ons terecht voor de dagelijkse groente en fruit van over de grenzen: banaan, kiwi, sinaasappel etc.

Wim Notermans leidt u graag rond door een modern maar ambachtelijk fruitbedrijf. Uiteraard wordt het hele proces, van bloesem tot oogst, uitgelegd. En waar mogelijk kunt u zelf enkele handelingen verrichten, zodat u zich voor even fruitteler kunt voelen.

U proeft de liefde voor het ambacht terug in de rijke vruchten van de boomgaarden en aardbeienvelden van Fruitbedrijf Wim Notermans.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.