Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Drankenhandel Bessems

Trotse partner van het Dreiländereck

www.bessemspartyservice.nl
Drankenhandel Bessems
Welkom bij Bessems Drank- en Partyservice, een begrip in de Euregio wat betreft het leveren van dranken en partymaterialen aan de horeca en als perfecte partner voor het laten slagen van uw feest of evenement. Wij zijn verheugd om u op onze site te mogen begroeten.

De 3e generatie Bessems runt nu het bedrijf 'Bessems Drank- en Partyservice'. De oorsprong van Bessems ligt in het maasdorp Borgharen, waar ruim 70 jaar hun activiteiten hebben plaatsgevonden. Nu bestaat het bedrijf inmiddels meer dan 90 jaar !

Wij staan garant voor service, kwaliteit en maatwerk. Elk feest of evenement is voor ons een uitdaging. Elk feest is anders van opzet en vraagt voor een pasklare aanbieding. Daarbij staan uw wensen centraal. Of het nu gaat over een feest van 25 personen in Maastricht of een evenement voor 5000 personen in Amsterdam, wij streven ernaar om een perfect product af te leveren met de daarbij behorende service. Zodat elk feest nog lang in uw gedachte mag blijven.

Middels de informatie op deze website hopen wij u van dienst te kunnen zijn, maar mocht u uitgebreide informatie willen, neemt u dan contact met ons op !

Tot ziens, Eric Bessems en 't gehele team van Bessems Drank- en Partyservice.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.