Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Schintech

Trotse partner van het Dreiländereck

www.schintech.nl
Schintech
Sinds de oprichting in 1992 in Noorbeek, is Schintech Diamantgereedschappen een betrouwbare en professionele speler in de (beton) boorwereld.

Klein begonnen, maar stevig gegroeid door het leveren van kwaliteitsproducten, goed maatwerk en uitstekende service en dienstverlening, is Schintech in Noorbeek uit haar behuizing gegroeid. Dit heeft in 2011 geresulteerd in een gloednieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Gronsveld. Direct gelegen aan de A2 is Schintech goed bereikbaar. Maar nog veel belangrijker, wij kunnen daardoor nog sneller leveren! Sinds 1999 is Schintech Diamantgereedschappen importeur / partner van EDT Eurodima Salzburg voor Nederland en Belgi√ę.

Richard en Ingrid ; Het gezicht achter het bedrijf is Richard Schins. Als Elektrotechnicus in meet- en regeltechniek, hebben wij de juiste kennis in huis om al onze hoogfrequent aangedreven machines zelf te onderhouden en te repareren. Jarenlange ervaring in diamantzaagtechniek en projectbegeleiding maken ons sterk. Wij beheersen de draadzaagtechniek als geen ander. Daardoor kunnen wij de moeilijkste klussen, samen met u, klaren.

Voor veel zaag- en boorprojecten wordt de knowhow van Schintech Diamantgereedschappen ingeroepen om tot een juiste uitvoering en aanname van een project te komen. Omdat ons werk niet stopt bij het leveren van machines en materialen, zijn wij een veelgevraagd partner.

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen! De productie van en reparatie aan diamantboorkronen vind plaats in eigen werkplaats. Daardoor kunnen we snel reageren op de vraag van onze klant en is er eigenlijk geen kroonboor niet te maken.

Daardoor vinden veel klanten ons: "Briljant in diamant!"
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.