Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Janssen Kerres - Automotive B.V.

Trotse partner van het Dreiländereck

www.janssenkerres.nl
Janssen Kerres - Automotive B.V.
Autobedrijf J. Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V.

Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant.

Autobedrijf Janssen Kerres heeft 14 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia.

Onze missie is om de particuliere- en zakelijke klant op excellente wijze te voorzien in zorgeloze mobiliteit.

De klant staat bij Janssen Kerres altijd centraal.

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms.

U bent van harte welkom!
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.