Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Gnh - techniek

Trotse partner van het Dreiländereck

www.gnhtechniek.nl/
Gnh - techniek
bedrijfsactiviteiten

bestrating U kunt bij ons terecht voor zowel de bestrating van uw oprit als ook uw tuinpad en terras. Dit kunnen wij voor u naar wens uitvoeren in velerlei materialen; denk hierbij aan natuursteen, keramische tegels, gebakken bestrating en betonsteen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het realiseren van trappartijen en keermuren

tuinaanleg / onderhoud Wij kunnen voor u de aanleg van uw complete tuin verzorgen. Samen met u creëren we uw gewenst ontwerp of wij realiseren een door u aangedragen ontwerp. Hierbij dragen wij, naar gelang uw wens, zorg voor de gehele uitvoering; van grondwerk tot beplanting.

Tevens kunnen wij voor u het onderhoud van uw nieuwe, of reeds aangelegde tuin verzorgen.

(de)montage De plaatsing van uw hekwerk, omheining, schutting, schanskorven etc. kunnen wij voor u realiseren.

projectbegeleiding Mocht u verbouwingsplannen hebben, dan kunnen wij de begeleiding en waar nodig de uitvoering, realiseren.

Hiervoor werken wij samen met betrouwbare en gecertificeerde partners.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.