Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Du Nord

Trotse partner van het Dreiländereck

www.dunordnoorbeek.nl
Du Nord
In het uiterste zuiden van Zuid-Limburg waar uitgestrekte boomgaarden het glooiende landschap vullen en waar mensen nog echt weten wat genieten is, vindt u restaurant Du Nord, dat met zijn Franse keuken vol Limburgse invloeden garant staat voor een unieke eetervaring in eigen land.

Hier proeft u het Zuiden, zoals het Zuiden hoort te smaken.

Het restaurant dankt zijn naam aan het pittoreske kerkdorpje Noorbeek waarin Du Nord centraal gelegen is. Vanaf het moment dat u bij Du Nord naar binnen gaat lijkt Frankrijk geen twee landsgrenzen meer te zijn verwijderd. Dankzij het hartelijke welkom, de warme inrichting en de heerlijke geuren, waant u zich in een etablissement ergens in de Dordogne of de Provence.

De bijzondere ambiance en de service waarmee u wordt omringd, laten u de haast en de drukte, die onze tijd zo vaak kenmerkt, volledig vergeten.

Zo is een avondje of middagje Du Nord naast heerlijk eten en drinken, ook een moment ver weg van alles.

Verlies uw hart wanneer u het Zuiden bezoekt bij Du Nord.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.