Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Panebois Bakkerij Strijthagen

Trotse partner van het Dreiländereck

http://www.panebois.nl/
Panebois Bakkerij Strijthagen
Panebois, ook bekend als bakkerij 'Het Suykervat' is een echte Limburgse bakkerij in Noorbeek met heerlijk authentiek houtovenbrood, ouderwets speltbrood, volkoren-, notenrozijnen- en meergranenbrood. Alle grondstoffen komen uit Limburg en er wordt gebruik gemaakt van spontane gisting: een natuurlijk rijs- en bakproces. In de winkel zijn ook aanverwante artikelen te krijgen, zoals pasta, dranken, beleg en gebak. Ook zijn er streekproducten, zoals stroop, sap en speltbier te koop.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.