Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Medireva

Trotse partner van het Dreiländereck

www.medireva.nl/
Medireva
MediReva is in 1979 opgericht door het echtpaar Pierre en Tineke Gubbels, met de ambitie om het leven van (chronisch) zieke mensen aangenamer te maken.

Wat begon als een kleinschalig bedrijf in het Limburgse Noorbeek dat rolstoelen en krukken verkocht aan de plaatselijke afnemer, groeide al snel uit tot meer.

Bijna 40 jaar later heeft MediReva zich ontwikkeld tot een landelijke speler op het gebied van hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Maastricht en ons geavanceerde distributiecentrum in Gronsveld leveren wij in heel Nederland aan particulieren, ziekenhuizen en zorginstellingen.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.