Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Jos van Laar - Wegen en grond

Trotse partner van het Dreiländereck

www.josvanlaarwegenengrond.nl/
Jos van Laar - Wegen en grond
‘’Jos van laar Wegen & Grond’’. De bedrijfsnaam dekt de lading!

Voor uitvoering van werkzaamheden aan ‘’wegen’’ en ‘’grond’’ in de ruimste zin van het woord bent u bij ons aan het juiste adres. Aanleg en onderhoud van verhardingen en diverse soorten grondwerkzaamheden zijn onze hoofdactiviteit. Vanuit onze vestiging in Margraten werken wij in (Zuid)- Limburg en het directe grensgebied.

Naast bekwaam personeel beschikken wij over jong materieel waarmee we zeer flexibel inzetbaar zijn.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.