Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Abshoven Accountants

Trotse partner van het Dreiländereck

www.abshoven.nl/
Abshoven Accountants
Abshoven accountants en belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Heerlen. Accountant en belastingadviseur Kasper Donners is het kantoor in 1999 gestart als zelfstandige vestiging en momenteel zijn er 5 personen werkzaam. In de afgelopen jaren heeft Abshoven een goede reputatie opgebouwd. De activiteiten van ons kantoor zijn voornamelijk gericht op het midden- en kleinbedrijf, directeur-grootaandeelhouders, personal holdings, zelfstandige beroepsbeoefenaren, stichtingen/verenigingen en vermogende particulieren. Vertrouwen in eigen expertise en kunnen Abshoven accountants en belastingadviseurs staat voor vertrouwen. Maar ook voor het creëren van een sterke en vooral persoonlijke band met u als klant.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.