Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Boileau Brandbeveiliging

Trotse partner van het Dreiländereck

www.boileau.nl/
Boileau Brandbeveiliging
Al 50 Jaar zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven en instellingen tegen brand. Wij adviseren en begeleiden de klant voor de aanschaf van benodigde materialen tot en met het trainen in het gebruik hiervan. Dit gebeurt door een team van REOB gediplomeerde onderhoudsdeskundigen en door het NIBHV/ORANJE KRUIS gecertificeerde instructeurs. Wij hebben zowel voor de montage als voor het onderhoud aan blusmiddelen, noodverlichting en brandladders een eigen onderhoudsteam bestaande uit gediplomeerde onderhoudsmonteurs. Uiteraard hebben wij in onze werkplaats alle middelen aanwezig om uw blustoestellen te repareren en/of te vullen volgens de hiervoor geldende normen. Zoals u begrijpt staat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en willen wij deze gaarne bij u ten uitvoering brengen. Indien u nog vragen heeft over de in ons overzicht staande artikelen/diensten zijn wij uiteraard bereid u hierover te informeren en vrijblijvend een aanbieding te maken.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.