Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

De Waufsberg - Landal

Trotse partner van het Dreiländereck

www.landal.nl/parken/de-waufsberg
De Waufsberg - Landal
In het hart van het Limburgse Heuvelland ligt De Waufsberg.

Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten.
Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en Belgi√ę en biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden tot het maken van leuke uitstapjes.
Wat dacht u van de wereldberoemde antiek- en brocantemarkt in Tongeren op de vroege zondagochtend of ontdek Hasselt waar u heerlijk kunt shoppen.
In een unieke omgeving komt u tot rust in een van onze 4- tot 12 persoons moderne vrijstaande villa's.
In ons restaurant Gasterij Henry VIII drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek.
Zo proeft u niet alleen van het Bourgondische leven maar ook van alles wat de omgeving culinair te bieden heeft.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.