Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Transpo B.V. - Nuth

Trotse partner van het Dreiländereck

www.transponuthbv.nl
Transpo B.V. - Nuth
Transpo-Nuth is een familiebedrijf dat zich toelegt op logistieke dienstverlening, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is.

Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van onze medewerkers, laten we niets aan het toeval over.

Dit vormt de basis van ons succes.

Gespecialiseerd personeel en materieel, handel in reststoffen en bouwmaterialen alsmede aannemen van infrastructurele deelprojecten van zijn opdrachtgevers, voor hoofdzakelijk opdrachtgevers in Nederlands Limburg.
Hiertoe hebben wij in bijna een halve eeuw een breed scala van expertises ontwikkeld, waardoor wij gericht zijn op een langdurige samenwerking met de klant, in alle fases van het project kunnen meedenken en diensten kunnen aanbieden, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid voor op staat.
Voor de werknemers wordt er een optimale werkomgeving gecreëerd door een grote mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid te bevorderen, met grote aandacht aan kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu binnen een juiste timing.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.