Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

MIAC - Electro

Trotse partner van het Dreiländereck

www.miac-electro.nl
MIAC - Electro
Miac electro is een zelfstandig Maastrichts elektrotechnisch installatie bedrijf met een imposante staat van dienst in o.a. de amusementsector, vleesverwerkingindustrie, utiliteit en de villabouw.

Een belangrijk kenmerk van ons bedrijf is dan ook dat wij de wens van de klant hoog in het vaandel hebben staan en dat de klanten het dan ook als een plezier ervaren om met ons te werken.

Wij beheersen niet alleen de aanleg en onderhoud van elektrotechnische- en datanetwerken, maar bij ons kunt u ook terecht van een volledig analyse van zowel uw data netwerk als het in kaart brengen van uw stroomverbruik d.m.v. powerlogging.

Al sinds de oprichting in 1980 heeft Miac electro een uitgebreid netwerk van vaste klanten, en dat netwerk van vaste klanten is onze beste referentie.
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.