Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewsponsor.php on line 19

Lions Club Wittem-Neuburg

Trotse partner van het Dreiländereck

www.facebook.com/lionsclubwittemneubourg/
Lions Club Wittem-Neuburg
De Lions Club Wittem-Neubourg.

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.

De Lions Club Wittem-Neubourg proberen middels eigen evenementen zich in te zetten voor goede doelen in de nabije omgeving. een voorbeeld is de welbekende "klaproostour door het limburgse land".

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert Lions Club Parkstad het goede doelen evenement "Lachen voor een Lach" in de Rodahal in Kerkrade; www.lachenvooreenlach.nl
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.