Warning: Use of undefined constant ID - assumed 'ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewprogramma.php on line 18 Warning: Use of undefined constant Taal - assumed 'Taal' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/6/a/dreilanderecktreffen.nl/httpd.www/Forms/Specialforms/Viewprogramma.php on line 19
DREILANDERECK NOORBEEK 9 SEPTEMBER 2018
Zondag 9 September
51ste Dreilanderecktreffen
Zondag 9 september 2018 heeft schutterij Sint Brigida Noorbeek de eer om het bondsschuttersfeest van de bond Berg en Dal én de 51ste editie van het Internationaal Schutters Dreiländerecktreffen te organiseren. Een combinatie-schuttersfeest van verbroedering over de grenzen heen. Volgens goed gebruik starten we deze schuttersdag om 09.00 uur met een Heilige Mis met vaandelparade in de Sint Brigidakerk in Noorbeek. Aansluitend is er voor de genodigden en deelnemende afgevaardigden van de schutterijen een ontbijt op de feestlocatie. Na de officiële opening volgt de optocht met defilé door Noorbeek. Eregasten, genodigden en bezoekers zullen deze kleurrijke optocht aanschouwen. Na afloop van de optocht vinden er op de feestlocatie schoonheids- en muziekwedstrijden plaats. Koningen van de deelnemende schutterijen strijden onderling om de titel Dreiländereck-koning 2018. Schutterij Sint Brigida hoopt veel bezoekers in Noorbeek te mogen begroeten op zondag 9 september 2018. Noteer deze datum daarom alvast in uw agenda. Het belooft een prachtig feest te worden!
Het Dreilandereck schutterstreffen is een jaarlijks evenement dat ieder jaar in het tweede weekend van september wordt georganiseerd. Het is een evenement waarbij de broederschap tussen de Nederlandse, Belgische en Duitse schutterijen wordt gevierd. De organisatie wordt bij toerbeurt gegund aan een vereniging van de betreffende landen.